Влак Габрово - Дупница цени от 9,31 лв.

Започва от
9,31 лв.

Габрово до Дупница с влак

Пътуването от Габрово до Дупница от влак е 193,98 km и отнема 10 ч 15 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 07:17 ч. и последното на 23:40 ч.. Възможно е да пътувате от Габрово до Дупница от влак само за 9,31 лв. или за 22,31 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,31 лв..

Най-ниската цена9,31 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 15 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена9,31 лв.
Най-висока цена22,31 лв.
Първо заминаване07:17 ч.
Последно заминаване23:40 ч.
Разстояние193,98 km
ЗаминаванеГаброво
ПристиганеДупница
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Габрово до Дупница с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Габрово до Дупница? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Габрово до Дупница, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Габрово до Дупница?

Цените на билетите за влак от Габрово до Дупница варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Габрово до Дупница ще струват 9,31 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 17,73 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Габрово до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Габрово до Дупница варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 17,73 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Габрово до Дупница с влак?

Средното време за пътуване е 10 ч 15 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 193,98 km от Габрово до Дупница. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Габрово до Дупница да отнеме повече от 10 ч 15 мин. За да стигнете по-бързо от Габрово до Дупница, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Габрово и Дупница ще завършат пътуването в 8 ч 8 мин. Средно ще ви отнеме около 10 ч 15 мин, за да пътувате 193,98 km между Габрово и Дупница.

Кога тръгват заминаващите от Габрово до Дупница?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Габрово до Дупница, който тръгва в 07:17 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 23:40 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Габрово в 07:17 ч., а последният - в 23:40 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Габрово до Дупница могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Габрово до Дупница?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Габрово от следните спирки: . Пристигайки в Дупница, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Дупница.

Колко ежедневни пътувания има от Габрово до Дупница?

Ще можете да пътувате от Габрово до Дупница, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 5 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Габрово до Дупница, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Габрово до Дупница всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 5 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Габрово до Дупница. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Габрово до Дупница
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Габрово до Дупница.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Габрово до Дупница, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Габрово до Дупница.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Габрово до Дупница

Най-евтините билети за влак Габрово - Дупница могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дупница с влак

Когато пътувате до Дупница с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Габрово до Дупница
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Габрово до Дупница от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Габрово до Дупница Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.58kg
Автобус
14.55kg
Полет
38.8kg
Кола
31.04kg
Какви са емисиите на CO2 за Габрово до Дупница с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Габрово и Дупница са 13.58kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Габрово и Дупница? Като вземете влака между Габрово и Дупница, ще спестите 25.22kg CO2 емисии спрямо полет, 0.97kg спрямо автобус и 17.46kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Габрово до Дупница?
Билет влак от Габрово до Дупница е 17,73 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,31 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Габрово до Дупница?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Габрово до Дупница е 9,31 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Габрово и Дупница от влак?
Габрово до Дупница е 193,98 km.
Колко време трае влак между Габрово и Дупница?
Габрово до Дупница е средно 10 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 8 мин.
Колко влак на ден преминават от Габрово до Дупница?
Габрово до Дупница има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Габрово до Дупница?
Най-ранният влак от Габрово до Дупница тръгва на 07:17 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Габрово до Дупница?
Последният влак от Габрово до Дупница тръгва на 23:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Габрово до Дупница?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,31 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Габрово до Дупница?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Габрово, за да отидете до Дупница. Можете да преминете от Bus Station и можете да стигнете до Dupnica Bus Station.
Кое е най-бързото време за пътуване между Габрово до Дупница от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Габрово и Дупница е 8 ч 8 мин.
Има ли директен влак от Габрово към Дупница?
Да, има директен влак между Габрово и Дупница.
Какви са емисиите на CO2 за Габрово до Дупница от влак?
Пътуването на влак от Габрово до Дупница създава 13.58kg CO2 емисии.

Отидете локално от Габрово

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Габрово

Международни маршрути от Габрово и близките райони

Други дестинации от Габрово

Основни маршрути до Дупница

Свързани маршрути

Други популярни маршрути