Намерете влак от Велико Търново до Габровница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

разстояние 67 km

Евтини билети за влак от Велико Търново до Габровница на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Велико Търново до Габровница. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Велико Търново до Габровница?

Ако искате да отидете от Велико Търново до Габровница с влак, има само една връзка на ден. Следователно, моля бъдете особено внимателни, когато избирате своя билет.

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Велико Търново до Габровница, предлагани от Bdz.

Влакове от Велико Търново до Габровница

За кога са насрочени първите и последните влакове от Велико Търново до Габровница

Първият влак до Габровница тръгва в , докато последният в . За да стигнете от Велико Търново до Габровница с влак, ще са ви нужни .

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Велико Търново и Габровница?

Влаковете до Габровница ще заминат от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и ще пристигнат на ГАБРОВНИЦА.

За къси разстояния като тези между Велико Търново и Габровница, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко влакови връзки има от Велико Търново до Габровница всеки ден?