Намерете влак от Габрово до Лом

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,30 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 24 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 10:50
Последно отпътуване 16:50
разстояние 199 km

Евтини билети за влак от Габрово до Лом на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко струват билетите за влак от Габрово до Лом?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Габрово до Лом също само за 9,30 лв., докато средната цена е 9,31 лв..

Кои фирми ви отвеждат от Габрово до Лом с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Габрово - Лом.

Влакове от Габрово до Лом

За кога са насрочени първите и последните влакове от Габрово до Лом

Необходими са средно 8 ч. 24 мин. да стигнете до Лом с влак, но ще ви отнеме 7 ч. 21 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 10:50, докато последният тръгва от Габрово в 16:50.

На кои станции можете да хванете влака до Лом и къде ще пристигнете?

Можете да хванете влака до Лом на ГАБРОВО, който пристига на ЛОМ.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Габрово до Лом?

Ако желаете да отидете в Лом от Габрово с влак, 2 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 2 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако трябва да пътувате до Лом от Габрово, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.