Намерете автобус от Стара Загора до Прага

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 140,82 лв.
Продължителност на пътуването 25 ч. 30 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 06:00
Последно отпътуване 12:00
разстояние 1 209 km

Намерете вашите автобусни връзки от Стара Загора до Прага на virail

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Стара Загора до Прага.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Стара Загора до Прага?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Стара Загора до Прага само за 84,10 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 137,60 лв..

Автобуси от Стара Загора до Прага

За кога са планирани автобусите от Стара Загора до Прага?

Средната продължителност на пътуването е 25 ч. 25 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Прага за :24 ч.. Първият автобус е насрочен за 13:00, а последният за 12:00.

Тъй като пътуването от Стара Загора до Прага не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко автобусни връзки има от Стара Загора до Прага всеки ден?

Ако искате да пътувате от Стара Загора до Прага с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Моля, обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Стара Загора до Прага с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.