Автобус Бордо - Сент Етиен цени от 37,16 лв.

Започва от
37,16 лв.

Бордо до Сент Етиен с автобус

Пътуването от Бордо до Сент Етиен от автобус е 396,56 km и отнема 10 ч 4 мин. Има 18 връзки на ден, с първото заминаване на 00:35 ч. и последното на 23:30 ч.. Възможно е да пътувате от Бордо до Сент Етиен от автобус само за 37,16 лв. или за 324,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 37,16 лв..

Най-ниската цена37,16 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 4 мин
Връзка на ден18
Най-ниската цена37,16 лв.
Най-висока цена324,05 лв.
Първо заминаване00:35 ч.
Последно заминаване23:30 ч.
Разстояние396,56 km
ЗаминаванеБордо
ПристиганеСент Етиен
ПревозвачиAlsa, TOTOOMОще

Автобус Билети от Bordeaux до Saint-Etienne

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Бордо до Сент Етиен

Планирате да пътувате от Бордо до Сент Етиен? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Бордо до Сент Етиен?

Цените ще варират, когато пътувате от Бордо до Сент Етиен. Средно обаче ще платите около 116,16 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 37,16 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Бордо до Сент Етиен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Бордо до Сент Етиен. Средно обаче ще платите около 116,16 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Бордо до Сент Етиен с автобус?

Разстоянието между Бордо и Сент Етиен е приблизително 396,56 km. Като цяло ще ви отнеме около 10 ч 4 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването от Бордо до Сент Етиен обхваща разстояние от 396,56 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 10 ч 4 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 7 ч 0 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Бордо до Сент Етиен по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Бордо до Сент Етиен?

Можете да тръгнете от Бордо на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Сент Етиен на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Бордо и Сент Етиен. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Бордо до Сент Етиен има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Бордо до Сент Етиен може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 18 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Бордо до Сент Етиен. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Бордо до Сент Етиен варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 3 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 15 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Бордо до Сент Етиен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Bordeaux до Saint-Etienne

Евтини билети за автобус от Бордо до Сент Етиен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Бордо до Сент Етиен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Бордо до Сент Етиен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Бордо до Сент Етиен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Bordeaux до Saint-Etienne

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Бордо до Сент Етиен

Най-евтините автобусни билети Бордо - Сент Етиен могат да бъдат намерени само за 37,16 лв., ако имате късмет, или средно за 71,44 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 108,92 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Сент Етиен с автобус

Когато пътувате до Сент Етиен с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Alsa, основана през 1923 г., е известна испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Компанията се разрасна до една от най-големите автобусни компании в Европа. Alsa предлага широка гама от услуги, включително редовни и експресни маршрути, луксозни автобуси и спални автобуси. Alsa, посветена на устойчивостта, намалява своя въглероден отпечатък чрез използване на алтернативни горива и енергийно ефективни технологии.

BlaBlaCar Bus е автобусна услуга на дълги разстояния, достъпна в множество държави, включително Франция, Германия и региона на Бенелюкс. Това е дъщерно дружество на BlaBlaCar, платформа за споделено пътуване. BlaBlaCar. Компанията обслужва автобуси до и от гари като Париж Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Летище Gaulle 3, влак в Анси, летище Щутгарт и автогара Виктория.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

SNCF, френската национална железопътна компания, предлага TER, цялостна регионална влакова услуга. Влаковете TER (Transport Express Régional) свързват градове и села в регионите на Франция, предлагайки местен транспорт за пътуващите до работното място и туристите, докато изследват регионалната култура, пейзаж и атракции чрез огромната мрежа от регионални маршрути. Влаковете TER са по-бавни от високоскоростните влакове, но предлагат по-достъпна и удобна алтернатива за по-кратки пътувания в рамките на регионите.

Типове билети и съоръжения от Бордо до Сент Етиен

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от TER при пътуване от Бордо до Сент Етиен.

Standard

Билетите за влак TER имат фиксирана тарифа „Нормална тарифа“ и са валидни за едно пътуване до полунощ на следващия ден след валидиране в машините за печат на платформата. Някои региони може да предлагат отстъпки извън пиковите часове.
luggage Багаж
accessibility Достъпност
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Влаковете TER в момента са без WiFi услуги.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Модерните влакове TER са оборудвани с електрически контакти.
luggage Багаж open icon close icon
Влаковете TER нямат ограничения за размера на чантите, стига те да са в рамките на вашите лични възможности за обработка и могат да се поберат в определените зони за багаж.
accessibility Достъпност open icon close icon
Accès TER' предлага специализирана помощ за пътници с увреждания или намалена подвижност, като гарантира безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Влаковете TER не осигуряват кетъринг на борда; помислете дали да не вземете вашите освежителни напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
Пътуването с велосипед във влаковете TER е безплатно, просто го закачете или съхранявайте на определени места на принципа първи дошъл, първи обслужен, резервацията не е налична.
Услуги на борда Alsa, FlixBus and TER от Бордо до Сент Етиен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Бордо до Сент Етиен от bus.
съоръжения Alsa FlixBus TER BlaBlaCar Bus TGV inOui
wifi WiFi check check check check check
luggage Багаж check check check check check
bicycle Велосипед check cross cross cross check
power_sockets Електрически контакти cross check check check check
food_and_drink Храни и напитки cross check check cross check
air_con Климатик cross check cross check check
quiet_zone Тиха зона cross cross cross cross check
accessibility Достъпност cross cross cross cross check
sleeper_couchette спално място cross cross cross cross check

Бордо до Сент Етиен Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
27.76kg
Автобус
29.74kg
Полет
79.31kg
Кола
63.45kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Бордо до Сент Етиен?
Билет автобус от Бордо до Сент Етиен е 116,16 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 37,16 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Бордо до Сент Етиен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Бордо до Сент Етиен е 37,16 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Бордо и Сент Етиен от автобус?
Бордо до Сент Етиен е 396,56 km.
Колко време трае автобус между Бордо и Сент Етиен?
Бордо до Сент Етиен е средно 10 ч 4 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 0 мин.
Какви компании работят от Бордо до Сент Етиен?
Бордо до Сент Етиен се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Alsa, TOTOOM, FlixBus, TER, BlaBlaCar Bus and TGV inOui предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Бордо до Сент Етиен?
Бордо до Сент Етиен има средно 18 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Бордо до Сент Етиен?
Най-ранният автобус от Бордо до Сент Етиен тръгва на 00:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Бордо до Сент Етиен?
Последният автобус от Бордо до Сент Етиен тръгва на 23:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Бордо до Сент Етиен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 37,16 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Бордо до Сент Етиен?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Бордо, за да отидете до Сент Етиен. Можете да преминете от Bordeaux Saint-Jean, Bègles and Pessac и можете да стигнете до Saint-Etienne-la-Terrasse and St Etienne Carnot.
Колко директни връзки преминават от Бордо до Сент Етиен?
Има средно 3 от Бордо до Сент Етиен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Бордо до Сент Етиен от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Бордо и Сент Етиен е 7 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Бордо към Сент Етиен?
Да, има директен автобус между Бордо и Сент Етиен.
Какви са емисиите на CO2 за Бордо до Сент Етиен от автобус?
Пътуването на автобус от Бордо до Сент Етиен създава 29.74kg CO2 емисии.

Отидете локално от Бордо

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Бордо

Международни маршрути от Бордо и близките райони

Други дестинации от Бордо

Основни маршрути до Сент Етиен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути