Намерете автобус от Хасково до Атина

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 111,44 лв.
Продължителност на пътуването 18 ч. 10 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 12:20
Последно отпътуване 11:20
разстояние 467 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Хасково до Атина

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Хасково до Атина в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от Хасково до Атина?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Хасково до Атина от 111,44 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Хасково до Атина струват около 111,46 лв..

Автобуси от Хасково до Атина

В колко часа са автобусите за Атина?

За да стигнете от Хасково до Атина с автобус, ще ви отнеме 18 ч. 10 мин.. Първото заминаване е планирано за 12:20, докато последният автобус е в 11:20.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Хасково до Атина, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Хасково до Атина?

1 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Хасково до Атина с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 1 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Хасково до Атина с автобус, има 1 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 1 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.