Намерете влак от Кърджали до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,59 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 40 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 09:12
Последно отпътуване 20:45
разстояние 35 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Кърджали до Хасково

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Кърджали до Хасково. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Кърджали до Хасково?

Билетите за влак от Кърджали до Хасково струват средно 1,98 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 0,59 лв..

Влакове от Кърджали до Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Влакове от Кърджали до Хасково

Колко време отнема от Кърджали до Хасково и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 1 ч. 40 мин., но най-бързите връзки ви отвеждат до Хасково за 1 ч. 38 мин.. Първият влак тръгва от Кърджали в 09:12, докато последният тръгва в 20:45.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Кърджали до Хасково?

Влаковете до Хасково могат да заминат от КЪРДЖАЛИ и да пристигнат на ХАСКОВО.

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко връзки дневно има за пътуване до Хасково от Кърджали с влак?

Ако желаете да отидете в Хасково от Кърджали с влак, 2 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 2 маршрута са преки линии, докато 0 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Кърджали до Хасково с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.