Намерете влак от Кърджали до Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,43лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 40 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 07:23
Последно отпътуване: 17:52
Разстояние 35km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Кърджали до Хасково

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми обслужват маршрута от Кърджали до Хасково?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Кърджали - Хасково.

Каква е цената на билетите за влак от Кърджали до Хасково?

Средната цена на билети за влак от Кърджали до Хасково е 4,98 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Кърджали до Хасково могат да бъдат около 1,95 лв..

Влакове от Кърджали до Хасково


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Кърджали и Хасково?

Влаковете до Хасково ще заминат от КЪРДЖАЛИ и ще пристигнат на ХАСКОВО.

Пътуване с влак до Хасково от Кърджали: колко връзки дневно има?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Кърджали до Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Хасково и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Хасково за 1 hour and 42 minutes, но средно отнема 1 hour and 43 minutes. Първият влак, водещ до Хасково е в 07:06, докато последният тръгва от Кърджали в 17:06.