Намерете автобус от Хасково до Виена

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 105,61 лв.
Продължителност на пътуването 19 ч.
връзки на ден 1
Първо заминаване 06:45
Последно отпътуване 06:45
разстояние 1 002 km

Намерете с virail своя автобус от Хасково до Виена

С virail лесно можете да намерите най-добрите оферти за вас: не пропускайте най-евтините автобусни билети от Хасково до Виена. Изберете датата и филтрирайте резултатите по цена и заминаване: идеалното решение ви очаква.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Хасково до Виена?

Автобусните билети от Хасково до Виена струват средно 105,61 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Хасково до Виена само за 105,61 лв..

Автобуси от Хасково до Виена

За кога са планирани автобусите по линията Хасково - Виена?

За да стигнете от Хасково до Виена с автобус, ще ви отнеме 19 ч.. Първото заминаване е планирано за 06:45, докато последният автобус е в 06:45.

За сравнително кратки пътувания като това от Хасково до Виена, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Хасково до Виена?

1 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Хасково до Виена с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 1 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

1 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Хасково до Виена с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.