Намерете автобус от Хасково до Истанбул

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 22,94 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 3 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 01:35
Последно отпътуване 18:30
разстояние 301 km

Намерете с virail своя автобус от Хасково до Истанбул

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Хасково до Истанбул в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от Хасково до Истанбул?

Можете да намерите автобусни билети от Хасково до Истанбул средно за 27,57 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 22,94 лв..

Цена на билет - всеки ден

22,98 лв. 29,34 лв. 23,63 лв. Още 22,94 лв. 29,34 лв. 22,98 лв.

Автобуси от Хасково до Истанбул

За кога са планирани автобусите по линията Хасково - Истанбул?

Средната продължителност на пътуването е 4 ч. 58 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Истанбул за :4 ч. 25 мин.. Първият автобус е насрочен за 02:35, а последният за 18:30.

Тъй като пътуването от Хасково до Истанбул не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Хасково до Истанбул?

5.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Хасково до Истанбул с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 5.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

5.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Хасково до Истанбул с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.