Намерете автобус от Хасково до Нюрнберг

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 195,58 лв.
Продължителност на пътуването 29 ч. 15 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 06:45
Последно отпътуване 06:45
разстояние 1 397 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Хасково до Нюрнберг

Ако търсите евтини автобусни билети от Хасково до Нюрнберг, virail е това, което търсите. Сравнявайки оферти от няколко доставчика, можете да намерите идеалното решение за вашия бюджет и график.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Хасково до Нюрнберг?

Можете да намерите най-евтините автобусни билети от Хасково до Нюрнберг от 195,58 лв., като резервирате предварително. Ако не можете, автобусните билети от Хасково до Нюрнберг струват около 195,58 лв..

Автобуси от Хасково до Нюрнберг

Кога заминават първите и последните автобуси от Хасково до Нюрнберг?

За да стигнете от Хасково до Нюрнберг с автобус, ще ви отнеме 29 ч. 15 мин.. Първото заминаване е планирано за 06:45, докато последният автобус е в 06:45.

За сравнително кратки пътувания като това от Хасково до Нюрнберг, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Хасково до Нюрнберг?

1 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Хасково до Нюрнберг с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 1 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

1 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Хасково до Нюрнберг с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.