Автобус Тавира - Лисабон цени от 8,04 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
8,04 лв.

Тавира до Лисабон с автобус

Пътуването от Тавира до Лисабон от автобус е 221,42 km и отнема 4 ч 47 мин. Има 43 връзки на ден, с първото заминаване на 00:45 ч. и последното на 19:30 ч.. Възможно е да пътувате от Тавира до Лисабон от автобус само за 8,04 лв. или за 55,20 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,04 лв..

Най-ниската цена8,04 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 47 мин
Връзка на ден43
Най-ниската цена8,04 лв.
Най-висока цена55,20 лв.
Първо заминаване00:45 ч.
Последно заминаване19:30 ч.
Разстояние221,42 km
ЗаминаванеТавира
ПристиганеЛисабон
ПревозвачиFlixBus, EVA Transportes BusОще

Автобус Билети от Tavira до Lisbon

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Тавира до Лисабон

Кой е най-добрият начин да се стигне от Тавира до Лисабон? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Тавира до Лисабон, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Тавира до Лисабон?

Когато пътувате от Тавира до Лисабон, можете да очаквате да платите средно около 34,13 лв.. Може да успеете да намерите цени до 8,04 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Тавира до Лисабон. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Тавира до Лисабон варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 34,13 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Тавира до Лисабон с автобус?

При разстояние от 221,42 km между Тавира и Лисабон, обикновено отнема 4 ч 47 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 4 ч 47 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Тавира и Лисабон е около 221,42 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 4 ч 47 мин. Обаче най-бързите маршрути между Тавира и Лисабон продължават 4 ч 0 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Тавира до Лисабон?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Тавира от следните спирки: Tavira (Portugal). Пристигайки в Лисабон, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Lisboa - Santa Apolonia,Lisbon Sete Rios,Lisbon - Oriente,Lisbon Airport (LIS). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Лисабон.

Колко пъти на ден има пътувания от Тавира до Лисабон?

Ще можете да пътувате от Тавира до Лисабон, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 43 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Тавира до Лисабон, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 42 директни връзки от Тавира до Лисабон всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 1 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Тавира до Лисабон. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Tavira до Lisbon

Евтини билети за автобус от Тавира до Лисабон
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Тавира до Лисабон.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Тавира до Лисабон, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Тавира до Лисабон.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Tavira до Lisbon

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 1,94 лв. до 20,74 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 91% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Тавира до Лисабон

Най-евтините автобусни билети Тавира - Лисабон могат да бъдат намерени само за 14,09 лв., ако имате късмет, или средно за 18,64 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,47 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Лисабон с автобус

Когато пътувате до Лисабон с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Alsa, основана през 1923 г., е известна испанска автобусна компания, която обслужва национални и международни маршрути. Компанията се разрасна до една от най-големите автобусни компании в Европа. Alsa предлага широка гама от услуги, включително редовни и експресни маршрути, луксозни автобуси и спални автобуси. Alsa, посветена на устойчивостта, намалява своя въглероден отпечатък чрез използване на алтернативни горива и енергийно ефективни технологии.

EVA Transportes е бразилска автобусна компания, която работи в щатите Баия, Минас Жерайс, Еспирито Санто и Рио де Жанейро. Компанията е основана през 1984 г. и оттогава се е разраснала до една от най-големите автобусни компании в Бразилия, с флот от над 1000 автобуса. EVA Transportes предлага набор от услуги, включително редовни и изпълнителни автобусни линии, както и чартърни услуги за групи и събития. Компанията е известна със своите модерни и комфортни автобуси, както и с ангажимента си към безопасността и обслужването на клиентите. EVA Transportes е дъщерно дружество на Grupo Águia Branca, водеща транспортна компания в Бразилия.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Rede Expressos е португалска автобусна компания, специализирана в междуградски и международни автобусни услуги. Създадена през 1995 г. и със седалище в Лисабон, Португалия, Rede Expressos може да се похвали с широкоразпространена мрежа от над 300 маршрута, покриващи градове и села в цялата страна. Компанията осигурява и международни връзки с Испания и Франция.

Услуги на борда FlixBus, Alsa and Rede Expressos от Тавира до Лисабон
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Тавира до Лисабон от bus.
съоръжения FlixBus Alsa Rede Expressos Renex
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check cross check check
luggage Багаж check check check check
food_and_drink Храни и напитки check cross cross cross
air_con Климатик check cross cross check
bicycle Велосипед cross check check cross

Тавира до Лисабон Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
15.5kg
Автобус
16.61kg
Полет
44.28kg
Кола
35.43kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Тавира до Лисабон?
Билет автобус от Тавира до Лисабон е 34,13 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,04 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Тавира до Лисабон?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Тавира до Лисабон е 8,04 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Тавира и Лисабон от автобус?
Тавира до Лисабон е 221,42 km.
Колко време трае автобус между Тавира и Лисабон?
Тавира до Лисабон е средно 4 ч 47 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 0 мин.
Какви компании работят от Тавира до Лисабон?
Тавира до Лисабон се покрива от оператор(и) 8. Можете да намерите на Virail FlixBus, EVA Transportes Bus, ALSA INTERNACIONAL, FLIXBUS PORTUGAL UNIPESSOAL Lda., Alsa, Rede Expressos, Inters Portugal - Rede Nacional De Expressos, Lda., EVA Transportes and Renex предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Тавира до Лисабон?
Тавира до Лисабон има средно 43 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Тавира до Лисабон?
Най-ранният автобус от Тавира до Лисабон тръгва на 00:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Тавира до Лисабон?
Последният автобус от Тавира до Лисабон тръгва на 19:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Тавира до Лисабон?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 8,04 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Тавира до Лисабон?
Има средно 42 от Тавира до Лисабон.
Кое е най-бързото време за пътуване между Тавира до Лисабон от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Тавира и Лисабон е 4 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Тавира към Лисабон?
Да, има директен автобус между Тавира и Лисабон.
Какви са емисиите на CO2 за Тавира до Лисабон от автобус?
Пътуването на автобус от Тавира до Лисабон създава 16.61kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Тавира

Международни маршрути от Тавира и близките райони

Основни маршрути до Лисабон

Свързани маршрути

Други популярни маршрути