Намерете влак от Хасково до Стамболийски

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стамболийски

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,36лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 27 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 09:08
Последно отпътуване: 19:36
Разстояние 87km

Евтини билети за влак от Хасково до Стамболийски на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Хасково до Стамболийски. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Хасково до Стамболийски с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Хасково и Стамболийски.

Колко струват билетите за влак от Хасково до Стамболийски?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Хасково до Стамболийски от 3,05 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,15 лв..

Влакове от Хасково до Стамболийски


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Стамболийски и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Хасково от ХАСКОВО и пристигат на СТАМБОЛИЙСКИ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Хасково до Стамболийски?

Ако трябва да пътувате до Стамболийски от Хасково, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Стамболийски и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Стамболийски тръгва в 09:08, последният е насрочен за 19:08. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 52 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Стамболийски за 2 hours and 27 minutes.