Намерете влак от Свищов до Враца

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,32лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 4 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 04:35
Последно отпътуване: 20:30
Разстояние 151km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Свищов до Враца

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Свищов до Враца. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Свищов до Враца?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Свищов до Враца, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Свищов до Враца?

Билетите за влак от Свищов до Враца струват средно 9,55 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,30 лв..

Влакове от Свищов до Враца


За къси разстояния като тези между Свищов и Враца, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Свищов - Враца?

Можете да хванете влака до Враца на СВИЩОВ, който пристига на ВРАЦА or ВРАЦА - СПИРКА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Враца от Свищов с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Свищов до Враца с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Враца и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Враца тръгва в 04:06, последният е насрочен за 15:06. Средната продължителност на пътуването е 5 hours and 15 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Враца за 3 hours and 20 minutes.