Намерете влак от Враца до Свищов

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Свищов

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,70лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 18 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 06:31
Последно отпътуване: 18:57
Разстояние 151km

С virail са най-евтините билети за влак от Враца до Свищов

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Враца до Свищов. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Враца до Свищов с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Враца - Свищов.

Колко струват билетите за влак от Враца до Свищов?

Средната цена на билети за влак от Враца до Свищов е 6,05 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Враца до Свищов могат да бъдат около 4,95 лв..

Влакове от Враца до Свищов


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Враца и Свищов е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Враца - Свищов?

Влаковете до Свищов ще заминат от ВРАЦА or ВРАЦА - СПИРКА и ще пристигнат на СВИЩОВ.

Колко връзки дневно има до Свищов от Враца с влак?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Враца до Свищов с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Враца до Свищов и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 10 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Свищов за 3 hours and 37 minutes. Първият влак тръгва от Враца в 06:12, докато последният тръгва в 18:12.