Намерете влак от Свищов до Сандански

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сандански

Детайли за пътуването

Най-добра цена 21,50лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 56 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 04:30
Последно отпътуване: 08:00
Разстояние 284km

Сравнете най-добрите цени за влак от Свищов до Сандански

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Свищов до Сандански. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Свищов до Сандански?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Свищов и Сандански.

Колко струват билетите за влак от Свищов до Сандански?

Средната цена на билети за влак от Свищов до Сандански е 21,50 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Свищов до Сандански могат да бъдат около 21,50 лв..

Влакове от Свищов до Сандански


За къси разстояния като тези между Свищов и Сандански, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Свищов - Сандански?

Влаковете заминават от Свищов от СВИЩОВ и пристигат на САНДАНСКИ.

Колко влакови връзки има от Свищов до Сандански всеки ден?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Свищов до Сандански с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Свищов до Сандански и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 10 hours and 31 minutes да стигнете до Сандански с влак, но ще ви отнеме 10 hours and 2 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 04:02, докато последният тръгва от Свищов в 08:02.