Намерете влак от Сандански до Асеновград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13 лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 39 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:03
Последно отпътуване: 11:19
Разстояние 140km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Сандански до Асеновград

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Сандански до Асеновград с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Сандански и Асеновград.

Каква е цената на билетите за влак от Сандански до Асеновград?

Билетите за влак от Сандански до Асеновград струват средно 8,03 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 7,65 лв..

Влакове от Сандански до Асеновград


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Асеновград?

Можете да хванете влака до Асеновград на САНДАНСКИ, който пристига на АСЕНОВГРАД.

Колко връзки дневно има до Асеновград от Сандански с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сандански до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Сандански до Асеновград с влак и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Асеновград за 7 hours and 35 minutes, но средно отнема 8 hours and 40 minutes. Първият влак, водещ до Асеновград е в 06:01, докато последният тръгва от Сандански в 11:01.