Намерете влак от Кърджали до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,40лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 59 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 07:12
Последно отпътуване: 17:35
Разстояние 90km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Кърджали до Стара Загора

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Кърджали до Стара Загора. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Кърджали до Стара Загора с влак?

За да стигнете до Стара Загора с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Кърджали до Стара Загора?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Кърджали до Стара Загора също само за 6,40 лв., докато средната цена е 9,60 лв..

Влакове от Кърджали до Стара Загора


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора ще заминат от КЪРДЖАЛИ и ще пристигнат на СТАРА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Кърджали до Стара Загора?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Кърджали до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Стара Загора и колко време е пътуването?

Необходими са средно 8 hours and 56 minutes да стигнете до Стара Загора с влак, но ще ви отнеме 8 hours and 2 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:03, докато последният тръгва от Кърджали в 17:03.