Намерете влак от Радомир до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7,70лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 40 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 06:39
Последно отпътуване: 17:24
Разстояние 224km

С virail са най-евтините билети за влак от Радомир до Хасково

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Радомир до Хасково?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Радомир - Хасково.

Каква е цената на билетите за влак от Радомир до Хасково?

Средната цена на билети за влак от Радомир до Хасково е 8,15 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Радомир до Хасково могат да бъдат около 7,70 лв..

Влакове от Радомир до Хасково


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Радомир от РАДОМИР и пристигат на ХАСКОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Радомир до Хасково?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Радомир, моля имайте предвид, че има 2 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 2 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Радомир до Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Хасково тръгва в 06:11, докато последният в 17:11. Пътуването продължава средно 10 hours and 40 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Хасково за 9 hours and 11 minutes.