Намерете влак от Радомир до Благоевград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

разстояние 60 km

Евтини билети за влак от Радомир до Благоевград на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Радомир до Благоевград?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Радомир и Благоевград.

Влакове от Радомир до Благоевград

Колко време отнема от Радомир до Благоевград и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Благоевград тръгва в , докато последният в . За да стигнете от Радомир до Благоевград с влак, ще са ви нужни .

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Радомир и Благоевград?

Можете да хванете влака до Благоевград на РАДОМИР, който пристига на БЛАГОЕВГРАД - СП. and БЛАГОЕВГРАД.

Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки има от Радомир до Благоевград всеки ден?

Обичате ли да пътувате с влак до Благоевград от Радомир? Възможно е, но има една ежедневна връзка между тези два града. В резултат, моля обърнете специално внимание, когато избирате вашата оферта.