Намерете влак от Кърджали до Велико Търново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,05лв.
Продължителност на пътуването 13 ч. 9 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 07:12
Последно отпътуване: 17:35
Разстояние 161km

Евтини билети за влак от Кърджали до Велико Търново на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Кърджали до Велико Търново?

За да стигнете до Велико Търново с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Кърджали до Велико Търново?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Кърджали до Велико Търново от 9,05 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 12,23 лв..

Влакове от Кърджали до Велико Търново


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Велико Търново?

Влаковете заминават от Кърджали от КЪРДЖАЛИ и пристигат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко влакови връзки има от Кърджали до Велико Търново всеки ден?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Кърджали до Велико Търново с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Велико Търново с влак?

Докато първият влак до Велико Търново тръгва в 07:12, последният е насрочен за 17:12. Средната продължителност на пътуването е 15 hours and 41 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Велико Търново за 14 hours and 53 minutes.