Влак Дъбово - Стара Загора цени от 1,35 лв.

Започва от
1,35 лв.

Дъбово до Стара Загора с влак

Пътуването от Дъбово до Стара Загора от влак е 97,46 km и отнема 0 ч 44 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 10:09 ч. и последното на 22:50 ч.. Възможно е да пътувате от Дъбово до Стара Загора от влак само за 1,35 лв. или за 1,86 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,35 лв..

Най-ниската цена1,35 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 44 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена1,35 лв.
Най-висока цена1,86 лв.
Първо заминаване10:09 ч.
Последно заминаване22:50 ч.
Разстояние97,46 km
ЗаминаванеДъбово
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Дъбово до Стара Загора с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Дъбово до Стара Загора. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Дъбово до Стара Загора?

Средно билетът за влак от Дъбово до Стара Загора ще ви струва 1,57 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 1,35 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Дъбово до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Дъбово до Стара Загора ще ви струва 1,57 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Дъбово до Стара Загора с влак?

Пътуването от Дъбово до Стара Загора с влак обикновено отнема 0 ч 44 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 97,46 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 44 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Дъбово до Стара Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Дъбово и Стара Загора ще завършат пътуването в 0 ч 35 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 44 мин, за да пътувате 97,46 km между Дъбово и Стара Загора.

В колко часа са заминаващите от Дъбово до Стара Загора?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Дъбово до Стара Загора, който обикновено тръгва в 10:09 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 22:50 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Дъбово до Стара Загора, който обикновено тръгва в 10:09 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 22:50 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Дъбово до Стара Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Дъбово и Стара Загора. Можете да започнете пътуването си в Дъбово на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Стара Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Дъбово до Стара Загора.

Колко пътувания от Дъбово до Стара Загора има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Дъбово до Стара Загора може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Дъбово до Стара Загора. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Дъбово до Стара Загора варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Дъбово до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Дъбово до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Дъбово до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Дъбово до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Дъбово до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Дъбово до Стара Загора

Най-евтините билети за влак Дъбово - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Дъбово до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Дъбово до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Дъбово до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.82kg
Автобус
7.31kg
Полет
19.49kg
Кола
15.59kg
Какви са емисиите на CO2 за Дъбово до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Дъбово и Стара Загора са 6.82kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Дъбово и Стара Загора? Като вземете влака между Дъбово и Стара Загора, ще спестите 12.67kg CO2 емисии спрямо полет, 0.49kg спрямо автобус и 8.77kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Дъбово до Стара Загора?
Билет влак от Дъбово до Стара Загора е 1,57 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,35 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Дъбово до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Дъбово до Стара Загора е 1,35 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Дъбово и Стара Загора от влак?
Дъбово до Стара Загора е 97,46 km.
Колко време трае влак между Дъбово и Стара Загора?
Дъбово до Стара Загора е средно 0 ч 44 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 35 мин.
Колко влак на ден преминават от Дъбово до Стара Загора?
Дъбово до Стара Загора има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Дъбово до Стара Загора?
Най-ранният влак от Дъбово до Стара Загора тръгва на 10:09 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Дъбово до Стара Загора?
Последният влак от Дъбово до Стара Загора тръгва на 22:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Дъбово до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,35 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Дъбово до Стара Загора?
Има средно 4 от Дъбово до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Дъбово до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Дъбово и Стара Загора е 0 ч 35 мин.
Има ли директен влак от Дъбово към Стара Загора?
Да, има директен влак между Дъбово и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Дъбово до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Дъбово до Стара Загора създава 6.82kg CO2 емисии.

Отидете локално от Дъбово

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Дъбово

Международни маршрути от Дъбово и близките райони

Други дестинации от Дъбово

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути