Автобус Русе - Букурещ цени от 7,98 лв.

Започва от
7,98 лв.

Русе до Букурещ с автобус

Пътуването от Русе до Букурещ от автобус е 65,01 km и отнема 2 ч 16 мин. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 00:25 ч. и последното на 12:50 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Букурещ от автобус само за 7,98 лв. или за 45,93 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,98 лв..

Най-ниската цена7,98 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 16 мин
Връзка на ден15
Най-ниската цена7,98 лв.
Най-висока цена45,93 лв.
Първо заминаване00:25 ч.
Последно заминаване12:50 ч.
Разстояние65,01 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеБукурещ
ПревозвачиFlixBus, Union Ivkoni

Автобус Билети от Rousse до Bucharest

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуването ви от Русе до Букурещ с Virail

Планирате да пътувате от Русе до Букурещ? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за автобусни билети от Русе до Букурещ?

Цените на автобусните билети от Русе до Букурещ варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Русе до Букурещ ще струват 7,98 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 27,34 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Букурещ. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Русе до Букурещ варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 27,34 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Русе до Букурещ с автобус?

При разстояние от 65,01 km между Русе и Букурещ, обикновено отнема 2 ч 16 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 16 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Русе и Букурещ с автобус обикновено отнема 2 ч 16 мин, за да се измине разстояние от 65,01 km. Най-краткото пътуване от Русе до Букурещ ще ви отнеме 1 ч 40 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Букурещ е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Русе до Букурещ?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Русе и Букурещ. Можете да започнете пътуването си в Русе на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Букурещ. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Русе до Букурещ.

Колко пъти на ден има пътувания от Русе до Букурещ?

Маршрутът от Русе до Букурещ се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Русе са средно 15 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Русе до Букурещ, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 15 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Букурещ. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Bucharest

Евтини билети за автобус от Русе до Букурещ
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Букурещ.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Букурещ, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Букурещ.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Bucharest

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 10,27 лв. до 29,22 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 65% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Русе до Букурещ

Най-евтините автобусни билети Русе - Букурещ могат да бъдат намерени само за 14,09 лв., ако имате късмет, или средно за 16,92 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,02 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Букурещ с автобус

Когато пътувате до Букурещ с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Услуги на борда FlixBus, Union Ivkoni and Pegasus от Русе до Букурещ
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Букурещ от bus.
съоръжения FlixBus Union Ivkoni Pegasus
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check cross
food_and_drink Храни и напитки check cross cross
air_con Климатик check check check

Русе до Букурещ Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
4.55kg
Автобус
4.88kg
Полет
13kg
Кола
10.4kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Русе до Букурещ?
Билет автобус от Русе до Букурещ е 27,34 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,98 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Букурещ?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Букурещ е 7,98 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Букурещ от автобус?
Русе до Букурещ е 65,01 km.
Колко време трае автобус между Русе и Букурещ?
Русе до Букурещ е средно 2 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 40 мин.
Какви компании работят от Русе до Букурещ?
Русе до Букурещ се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail FlixBus, Union Ivkoni and Pegasus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Русе до Букурещ?
Русе до Букурещ има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Русе до Букурещ?
Най-ранният автобус от Русе до Букурещ тръгва на 00:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Русе до Букурещ?
Последният автобус от Русе до Букурещ тръгва на 12:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Букурещ?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 7,98 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Букурещ?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Букурещ. Можете да преминете от Russe and Ruse Avtogara (Русе, Автогара) и можете да стигнете до Bukarest Autogara Rahova, Gara Bucureşti Nord, Bucharest Filaret Bus Station, București Autogara Militari, Henri Coandă International Airport and București Gara Basarab.
Колко директни връзки преминават от Русе до Букурещ?
Има средно 15 от Русе до Букурещ.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Букурещ от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Русе и Букурещ е 1 ч 40 мин.
Има ли директен автобус от Русе към Букурещ?
Да, има директен автобус между Русе и Букурещ.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Букурещ от автобус?
Пътуването на автобус от Русе до Букурещ създава 4.88kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Букурещ

Свързани маршрути

Други популярни маршрути