Автобус Русе - Хамбург цени от 118,93 лв.

Започва от
118,93 лв.

Русе до Хамбург с автобус

Пътуването от Русе до Хамбург от автобус е 1588,31 km и отнема 40 ч 35 мин. Има 17 връзки на ден, с първото заминаване на 00:25 ч. и последното на 17:30 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Хамбург от автобус само за 118,93 лв. или за 549,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 118,93 лв..

Най-ниската цена118,93 лв.
Продължителност на пътуването40 ч 35 мин
Връзка на ден17
Най-ниската цена118,93 лв.
Най-висока цена549,45 лв.
Първо заминаване00:25 ч.
Последно заминаване17:30 ч.
Разстояние1588,31 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеХамбург
ПревозвачиUnion Ivkoni, FlixBusОще

Автобус Билети от Rousse до Hamburg

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Русе до Хамбург с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Русе до Хамбург? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Русе до Хамбург, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Русе до Хамбург?

Най-евтините автобусни билети от Русе до Хамбург струват 118,93 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 297,63 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Русе до Хамбург.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Хамбург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Русе до Хамбург. Средно обаче ще платите около 297,63 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Русе до Хамбург с автобус?

Пътуването от Русе до Хамбург с автобус обикновено отнема 40 ч 35 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 1588,31 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 40 ч 35 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Русе до Хамбург, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Русе и Хамбург ще завършат пътуването през 32 ч 40 мин. Средно ще ви отнеме около 40 ч 35 мин, за да пътувате 1588,31 km между Русе и Хамбург.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Русе до Хамбург?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Русе от следните спирки: . Пристигайки в Хамбург, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Хамбург.

Колко пъти на ден има тръгващи от Русе за Хамбург?

Ще можете да пътувате от Русе до Хамбург, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 17 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Русе до Хамбург, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Русе до Хамбург всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 17 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Хамбург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Hamburg

Евтини билети за автобус от Русе до Хамбург
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Хамбург.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Хамбург, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Хамбург.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Hamburg

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 191,79 лв. до 437,86 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 56% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Русе до Хамбург

Най-евтините автобусни билети Русе - Хамбург могат да бъдат намерени само за 163,71 лв., ако имате късмет, или средно за 224,94 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 277,49 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хамбург с автобус

Когато пътувате до Хамбург с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Arda Tur е турска автобусна компания, която извършва междуградски и международни автобусни превози. Компанията е основана през 1998 г. и оттогава се е разраснала до един от водещите автобусни оператори в Турция. Арда Тур оперира с модерен парк от автобуси, които са оборудвани с климатик, удобни седалки и бордови системи за забавление. Маршрутите на компанията покриват големи градове в Турция, както и международни дестинации в Европа и Близкия изток. Arda Tur е известна със своята надеждна услуга, достъпни цени и ангажираност към безопасността на пътниците. Компанията също така предлага онлайн услуги за резервация и продажба на билети, което улеснява пътниците да планират своите пътувания.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

RegioJet е частна железопътна компания, която оперира в няколко европейски страни, включително Чехия, Словакия, Полша и Австрия. Компанията е основана през 2009 г. и започва да работи в Чехия през 2011 г. RegioJet предлага различни видове влакови услуги, включително влакове на дълги разстояния, регионални влакове и автобуси.

Юнион Ивкони е българска автобусна компания, оперираща в страната и чужбина. Основана през 1992 г., компанията се разраства до един от най-големите автобусни превозвачи в България, с флот от над 1000 автобуса. Юнион Ивкони предлага широка гама от услуги, включително редовни автобусни линии, чартърни услуги и международни маршрути до дестинации в цяла Европа. Компанията е известна с модерния си автопарк, комфортни автобуси и надежден сервиз.

Типове билети и съоръжения от Русе до Хамбург

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от RegioJet при пътуване от Русе до Хамбург.

Standard

Стандартният билет предлага баланс между достъпност и комфорт. Пътниците могат да очакват плюшени места за сядане и безплатен Wi-Fi, което го прави чудесен избор за пътуващите с ограничен бюджет.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Low cost

Low cost е най-достъпната опция за тези, които искат да пътуват без никакви допълнителни удобства. Пътниците обаче все още могат да се насладят на безплатен Wi-Fi и спокойно пътуване.
wifi WiFi
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Relax

Пътниците, които искат да пътуват луксозно, могат да изберат билет Relax, който предлага просторни кожени седалки и релаксираща атмосфера. Това е чудесен вариант за тези, които искат да се отпуснат по време на пътуването си.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business

Бизнес билетът гарантира поверителност и комфорт, с приоритетно обслужване и услужлив персонал на борда. Това е идеален избор за тези, които искат безпроблемно пътуване без стрес.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Пътниците в бизнес класа могат да се възползват от тихо купе за спокойно пътуване.
wifi WiFi open icon close icon
Поддържайте връзка с безплатния WiFi на борда. Използвайте приложението Regiojet или екраните в по-новите влакове за забавление.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка е оборудвана със собствен електрически контакт.
luggage Багаж open icon close icon
Чувствайте се свободни да вземете със себе си багаж, който е лесен за товарене. Ако чантите ви не се побират под или над седалката ви, не се притеснявайте! Екипът е тук, за да ви помогне да намерите място, което няма да пречи на другите. Само предупреждение, моля, уверете се, че никой от вашите артикули не е опасен за безопасността на всички.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
На борда е достъпно разнообразно меню от напитки и закуски чрез приложението Regiojet. Всички пътници получават безплатна бутилка вода, докато тези в Relax или Business Class получават безплатно италианско кафе или ментов чай.
accessibility Достъпност open icon close icon
Влаковете Regiojet имат определени места за ползватели на инвалидни колички.
air_con Климатик open icon close icon
Всички автобуси са оборудвани с климатик.
bicycle Велосипед open icon close icon
RegioJet позволява превоз на велосипеди, малки скутери и детски колички във влаковете си с предварителна резервация и ограничения. Велосипедите и малките тротинетки трябва да се поставят на стелажи или в запазени отделения, докато детските колички, които не могат да се сгъват, могат да бъдат транспортирани в началото или края на влаковата композиция или на специално запазени места. Екипажът обаче може да откаже транспортиране поради съображения за безопасност или пространство.
Услуги на борда Union Ivkoni, FlixBus and RegioJet от Русе до Хамбург
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Хамбург от bus.
съоръжения Union Ivkoni FlixBus RegioJet Racic Eurobus Arda Tur FlixTrain
wifi WiFi check check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check cross check check
luggage Багаж check check check cross cross check
air_con Климатик check check check check check check
food_and_drink Храни и напитки cross check check check check check
quiet_zone Тиха зона cross cross check cross cross check
accessibility Достъпност cross cross check cross cross check
bicycle Велосипед cross cross check cross check check
sleeper_couchette спално място cross cross cross cross cross check

Русе до Хамбург Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
111.18kg
Автобус
119.12kg
Полет
317.66kg
Кола
254.13kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Русе до Хамбург?
Билет автобус от Русе до Хамбург е 297,63 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 118,93 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Хамбург?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Хамбург е 118,93 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Хамбург от автобус?
Русе до Хамбург е 1588,31 km.
Колко време трае автобус между Русе и Хамбург?
Русе до Хамбург е средно 40 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 32 ч 40 мин.
Какви компании работят от Русе до Хамбург?
Русе до Хамбург се покрива от оператор(и) 5. Можете да намерите на Virail Union Ivkoni, FlixBus, RegioJet, Racic Eurobus, Arda Tur and FlixTrain предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Русе до Хамбург?
Русе до Хамбург има средно 17 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Русе до Хамбург?
Най-ранният автобус от Русе до Хамбург тръгва на 00:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Русе до Хамбург?
Последният автобус от Русе до Хамбург тръгва на 17:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Хамбург?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 118,93 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Хамбург?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Хамбург. Можете да преминете от Ruse Avtogara (Русе, Автогара) and Russe и можете да стигнете до Hamburg Dammtor, Hamburg Airport, Altona, Hamburg Hbf and Harburg.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Хамбург от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Русе и Хамбург е 32 ч 40 мин.
Има ли директен автобус от Русе към Хамбург?
Да, има директен автобус между Русе и Хамбург.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Хамбург от автобус?
Пътуването на автобус от Русе до Хамбург създава 119.12kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Хамбург

Свързани маршрути

Други популярни маршрути