Автобус София - Арад цени от 72,06 лв.

Започва от
72,06 лв.
откривам

София до Арад с автобус

Пътуването от София до Арад от автобус е 419,52 km и отнема 13 ч 30 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 01:00 ч. и последното на 01:45 ч.. Възможно е да пътувате от София до Арад от автобус само за 72,06 лв. или за 100,31 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 72,06 лв..

Най-ниската цена72,06 лв.
Продължителност на пътуването13 ч 30 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена72,06 лв.
Най-висока цена100,31 лв.
Първо заминаване01:00 ч.
Последно заминаване01:45 ч.
Разстояние419,52 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеАрад
Превозвачи

Автобус Билети от Sofia до Arad

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Арад

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Арад? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за автобусни билети от София до Арад?

Когато пътувате от София до Арад, можете да очаквате да платите средно около 89,81 лв.. Може да успеете да намерите цени до 72,06 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Арад. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 89,81 лв. за вашия автобусен билет. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако вашите дати за пътуване не са твърди, може да успеете да намерите по-евтини автобусни билети, тъй като цените може да варират леко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от София до Арад.

Колко време отнема пътуването от София до Арад с автобус?

Пътуването от София до Арад с автобус обикновено отнема 13 ч 30 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 419,52 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 13 ч 30 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между София и Арад е около 419,52 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 13 ч 30 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Арад продължават 13 ч 30 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки се използват при пътуване от София до Арад?

В София спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Арад, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Арад?

Маршрутът от София до Арад се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 1 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Арад, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 1 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Арад. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Arad

Евтини билети за автобус от София до Арад
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Арад.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Арад, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Арад.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Arad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Арад

Най-евтините автобусни билети София - Арад могат да бъдат намерени само за 12,58 лв., ако имате късмет, или средно за 46,27 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 75,01 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Арад с автобус

Когато пътувате до Арад с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от София до Арад
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Арад от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

София до Арад Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
29.37kg
Автобус
31.46kg
Полет
83.9kg
Кола
67.12kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Арад?
Билет автобус от София до Арад е 89,81 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 72,06 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Арад?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Арад е 72,06 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Арад от автобус?
София до Арад е 419,52 km.
Колко време трае автобус между София и Арад?
София до Арад е средно 13 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Арад?
София до Арад има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Арад?
Най-ранният автобус от София до Арад тръгва на 01:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Арад?
Последният автобус от София до Арад тръгва на 01:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Арад?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 72,06 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Арад?
Има средно 1 от София до Арад.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Арад от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Арад е 13 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Арад?
Да, има директен автобус между София и Арад.
Какви са емисиите на CO2 за София до Арад от автобус?
Пътуването на автобус от София до Арад създава 31.46kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Арад

Свързани маршрути

Други популярни маршрути