Намерете влак от Велинград до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 42 мин.
Връзки на ден 14
Първо заминаване: 04:45
Последно отпътуване: 21:04
Разстояние 133km

С virail са най-евтините билети за влак от Велинград до Димитровград, Област Хасково

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Велинград до Димитровград, Област Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Велинград до Димитровград, Област Хасково с влак?

За да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Велинград до Димитровград, Област Хасково?

Средната цена на билети за влак от Велинград до Димитровград, Област Хасково е 12,35 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Велинград до Димитровград, Област Хасково могат да бъдат около 4,10 лв..

Влакове от Велинград до Димитровград, Област Хасково


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Велинград и Димитровград, Област Хасково, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Велинград до Димитровград, Област Хасково?

Можете да хванете влака до Димитровград, Област Хасково на ВЕЛИНГРАД, който пристига на ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД.

Колко връзки дневно има за пътуване до Димитровград, Област Хасково от Велинград с влак?

Ако трябва да пътувате до Димитровград, Област Хасково от Велинград, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 8 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Велинград до Димитровград, Област Хасково и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Димитровград, Област Хасково тръгва в 04:06, последният е насрочен за 21:06. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 32 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Димитровград, Област Хасково за 3 hours and 17 minutes.