Намерете влак от Ловеч до Асеновград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18 лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 6 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 18:11
Разстояние 125km

Евтини билети за влак от Ловеч до Асеновград на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Асеновград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Ловеч до Асеновград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Ловеч до Асеновград?

За да стигнете до Асеновград с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Ловеч до Асеновград?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Ловеч до Асеновград за 10,20 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Асеновград струват средно 12,80 лв..

,

Влакове от Ловеч до Асеновград


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Ловеч и Асеновград, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Асеновград и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Ловеч от ЛОВЕЧ - ЮГ, ЛОВЕЧ-СЕВЕР, ЛОВЕЧ - СП. or ЛОВЕЧ и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Пътуване с влак до Асеновград от Ловеч: колко връзки дневно има?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Ловеч до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Ловеч до Асеновград и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Асеновград за 10 hours and 50 minutes, но средно отнема 11 hours and 51 minutes. Първият влак, водещ до Асеновград е в 05:01, докато последният тръгва от Ловеч в 18:01.