Намерете влак от Асеновград до Ловеч

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Ловеч

Детайли за пътуването

Най-добра цена 18,02лв.
Продължителност на пътуването 12 ч. 54 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 23:00
Разстояние 125km

Сравнете най-добрите цени за влак от Асеновград до Ловеч

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Асеновград до Ловеч. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми пътуват от Асеновград до Ловеч с влак?

За да стигнете до Ловеч с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко е най-евтиният билет за влак от Асеновград до Ловеч?

Средната цена на билети за влак от Асеновград до Ловеч е 12,63 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Асеновград до Ловеч могат да бъдат около 10,25 лв..

Влакове от Асеновград до Ловеч


Тъй като пътуването между Асеновград и Ловеч е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Асеновград и Ловеч?

Влаковете заминават от Асеновград от АСЕНОВГРАД и пристигат на ЛОВЕЧ - СП., ЛОВЕЧ - ЮГ or ЛОВЕЧ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Ловеч от Асеновград с влак?

Ако трябва да пътувате до Ловеч от Асеновград, моля имайте предвид, че има 12 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 12 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Асеновград до Ловеч

С най-бързите връзки ще бъдете в Ловеч за 10 hours and 17 minutes, но средно отнема 12 hours and 12 minutes. Първият влак, водещ до Ловеч е в 05:09, докато последният тръгва от Асеновград в 23:09.