Намерете влак от Ловеч до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,70лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 54 мин.
Връзки на ден 24
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 18:11
Разстояние 94km

Евтини билети за влак от Ловеч до Враца на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Ловеч до Враца. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Ловеч до Враца: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Ловеч и Враца.

Колко струват билетите за влак от Ловеч до Враца?

Билетите за влак от Ловеч до Враца струват средно 9,38 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 4,95 лв..

Влакове от Ловеч до Враца


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции обслужват железопътната линия Ловеч - Враца?

Влаковете заминават от Ловеч от ЛОВЕЧ - ЮГ or ЛОВЕЧ-СЕВЕР и пристигат на ВРАЦА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Враца от Ловеч с влак?

Ако трябва да пътувате до Враца от Ловеч, моля имайте предвид, че има 20 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 20 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Ловеч до Враца с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Враца тръгва в 05:12, докато последният в 18:12. Пътуването продължава средно 4 hours and 17 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Враца за 3 hours and 23 minutes.