Влак Москва - Омск цени от 100,46 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Москва до Омск с влак

Пътуването от Москва до Омск от влак е 2238,01 km и отнема 44 ч 25 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 07:50 ч. и последното на 18:35 ч.. Възможно е да пътувате от Москва до Омск от влак само за 100,46 лв. или за 155,68 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 100,46 лв..

Най-ниската цена100,46 лв.
Продължителност на пътуването44 ч 25 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена100,46 лв.
Най-висока цена155,68 лв.
Първо заминаване07:50 ч.
Последно заминаване18:35 ч.
Разстояние2238,01 km
ЗаминаванеМосква
ПристиганеОмск
ПревозвачиRZD

Влак Билети от Москва до Омск

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Стигнете от Москва до Омск с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Москва до Омск? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Москва до Омск, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Москва до Омск с влак?

Средно билетът за влак от Москва до Омск ще ви струва 121,03 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 100,46 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Москва до Омск. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 121,03 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Москва до Омск.

Колко дълго е пътуването от Москва до Омск с влак?

Средното време за пътуване е 44 ч 25 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 2238,01 km от Москва до Омск. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Москва до Омск да отнеме повече от 44 ч 25 мин. Пътуването между Москва и Омск продължава около 2238,01 km и обикновено отнема приблизително 44 ч 25 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 40 ч 51 мин. Ако се опитвате да стигнете от Москва до Омск възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Москва до Омск?

По принцип първото отпътуване за деня от Москва ще бъде в 07:50 ч., а последното - в 18:35 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Москва до Омск могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Москва до Омск, който обикновено тръгва в 07:50 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 18:35 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Москва до Омск?

Ще можете да напуснете Москва, като използвате спирки като Moscow, Severnye Vorota Coach Station,Sheremetyevo International Airport, SVO,Kiyevsky vokzal (Киевский вокзал),Domodedovo airport, Domodedovo airport; House 1,Metro Verknye Kotly,Ярославский вокзал (Yaroslavskiy Station),Zhukovsky International Airport,Vnukovo International Airport, VKO,Metro Okruzhnaya. Те ви свързват със спирки, включително Omsk, Железнодорожный Вокзал в Омск. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Москва, или в Омск, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Москва до Омск?

Точният брой на пътуванията от Москва до Омск може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Москва до Омск. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Москва до Омск варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 5 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Москва до Омск. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Москва до Омск

Евтини билети за влак от Москва до Омск
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Москва до Омск.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Москва до Омск, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Москва до Омск.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Москва до Омск

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Москва до Омск

Най-евтините билети за влак Москва - Омск могат да бъдат намерени само за 82,46 лв., ако имате късмет, или средно за 112,90 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 142,94 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Омск с влак

Когато пътувате до Омск с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Москва до Омск Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
156.66kg
Автобус
167.85kg
Полет
447.6kg
Кола
358.08kg
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Омск с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Москва и Омск са 156.66kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Москва и Омск? Като вземете влака между Москва и Омск, ще спестите 290.94kg CO2 емисии спрямо полет, 11.19kg спрямо автобус и 201.42kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Москва до Омск?
Билет влак от Москва до Омск е 121,03 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 100,46 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Москва до Омск?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Москва до Омск е 100,46 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Москва и Омск от влак?
Москва до Омск е 2238,01 km.
Колко време трае влак между Москва и Омск?
Москва до Омск е средно 44 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 40 ч 51 мин.
Колко влак на ден преминават от Москва до Омск?
Москва до Омск има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Москва до Омск?
Най-ранният влак от Москва до Омск тръгва на 07:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Москва до Омск?
Последният влак от Москва до Омск тръгва на 18:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Москва до Омск?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 100,46 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Москва до Омск?
Има средно 5 от Москва до Омск.
Кое е най-бързото време за пътуване между Москва до Омск от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Москва и Омск е 40 ч 51 мин.
Има ли директен влак от Москва към Омск?
Да, има директен влак между Москва и Омск.
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Омск от влак?
Пътуването на влак от Москва до Омск създава 156.66kg CO2 емисии.

Отидете локално от Москва

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Москва

Международни маршрути от Москва и близките райони

Други дестинации от Москва

Свързани маршрути

Други популярни маршрути