Намерете влак от Дупница до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,26лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 1 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 04:35
Последно отпътуване: 19:38
Разстояние 111km

Сравнете най-добрите цени за влак от Дупница до Враца

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от Дупница до Враца: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Враца с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Каква е цената на билетите за влак от Дупница до Враца?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Дупница до Враца също само за 4,70 лв., докато средната цена е 7,00 лв..

Влакове от Дупница до Враца


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Враца?

Влаковете до Враца ще заминат от ДУПНИЦА и ще пристигнат на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Враца от Дупница с влак?

Ако трябва да пътувате до Враца от Дупница, моля имайте предвид, че има 18 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 18 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Дупница до Враца

Първият влак до Враца тръгва в 04:02, докато последният в 19:02. Пътуването продължава средно 6 hours and 43 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Враца за 4 hours and 34 minutes.