Намерете влак от Дупница до Асеновград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 7 лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 26 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 04:45
Последно отпътуване: 20:10
Разстояние 147km

Евтини билети за влак от Дупница до Асеновград на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Асеновград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Дупница до Асеновград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Дупница до Асеновград с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Дупница - Асеновград.

Колко струват билетите за влак от Дупница до Асеновград?

Билетите за влак от Дупница до Асеновград струват средно 6,70 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 6,55 лв..

Влакове от Дупница до Асеновград


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Дупница до Асеновград?

Влаковете до Асеновград заминават от Дупница от ДУПНИЦА or ДУПНИЦА - СП. и пристигат на АСЕНОВГРАД.

Колко връзки дневно има за пътуване до Асеновград от Дупница с влак?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Дупница до Асеновград с влак. Моля, имайте предвид, че има 10 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Асеновград и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Асеновград за 5 hours and 35 minutes, но средно отнема 6 hours and 39 minutes. Първият влак, водещ до Асеновград е в 04:12, докато последният тръгва от Дупница в 20:12.