Намерете влак от Дупница до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,93лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 48 мин.
Връзки на ден 13
Първо заминаване: 04:35
Последно отпътуване: 20:06
Разстояние 135km

С virail са най-евтините билети за влак от Дупница до Пловдив

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Дупница до Пловдив. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Дупница до Пловдив?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Дупница и Пловдив.

Каква е цената на билетите за влак от Дупница до Пловдив?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Дупница до Пловдив за 5,65 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Пловдив струват средно 9,33 лв..

,

Влакове от Дупница до Пловдив


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Дупница до Пловдив?

Можете да хванете влака до Пловдив на ДУПНИЦА, който пристига на ПЛОВДИВ.

Пътуване с влак до Пловдив от Дупница: колко връзки дневно има?

12 връзки са налични всеки ден за пътуване от Дупница до Пловдив с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Дупница до Пловдив и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Пловдив тръгва в 04:08, докато последният в 20:08. Пътуването продължава средно 5 hours and 37 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Пловдив за 5 hours.