Намерете влак от Дупница до Сандански

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Сандански

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,57лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 12 мин.
Връзки на ден 11
Първо заминаване: 00:46
Последно отпътуване: 18:51
Разстояние 79km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Дупница до Сандански

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Дупница до Сандански. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Дупница до Сандански: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Дупница - Сандански.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Дупница до Сандански?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Дупница до Сандански също само за 2,60 лв., докато средната цена е 3,28 лв..

Влакове от Дупница до Сандански


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции обслужват железопътната линия Дупница - Сандански?

Можете да хванете влака до Сандански на ДУПНИЦА or ДУПНИЦА - СП., който пристига на САНДАНСКИ.

Пътуване с влак до Сандански от Дупница: колко връзки дневно има?

10 връзки са налични всеки ден за пътуване от Дупница до Сандански с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 4 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Сандански и колко време е пътуването?

Първият влак до Сандански тръгва в 06:06, докато последният в 18:06. Пътуването продължава средно 1 hour and 58 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Сандански за 1 hour and 24 minutes.