Намерете автобус от Лом до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,79 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 24 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 16:00
Последно отпътуване 16:00
разстояние 124 km

Намерете вашите автобусни връзки от Лом до София на virail

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Лом до София в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Лом до София?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Лом до София само за 12,94 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 13,81 лв..

Цена на билет - всеки ден

13,79 лв. 13,79 лв. Още Още 13,81 лв. Още 13,81 лв.

Автобуси от Лом до София

В колко часа са автобусите за София?

За да стигнете до София от Лом с автобус, ще ви отнеме около 4 ч. 24 мин. или дори : 3 ч. 44 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Лом в 16:00, докато последният е в 16:00.

За сравнително кратки пътувания като това от Лом до София, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко връзки дневно има, за да отидете до София от Лом с автобус?

Ако искате да пътувате от Лом до София с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до София в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Лом до София с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.