Намерете влак от София до Лом

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Лом

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,70лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 4 мин.
Връзки на ден 20
Първо заминаване: 07:25
Последно отпътуване: 19:06
Разстояние 124km

Сравнете най-добрите цени за влак от София до Лом

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от София до Лом. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от София до Лом с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между София и Лом.

Каква е цената на билетите за влак от София до Лом?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от София до Лом от 4,95 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 8,18 лв..

Цена на билет София - Лом всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
12,99 лв. Още Още 12,98 лв. Още 15,31 лв. Още

Влакове от София до Лом


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в София и Лом?

Влаковете до Лом заминават от София от СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР и пристигат на ЛОМ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от София до Лом?

Ако трябва да пътувате до Лом от София, моля имайте предвид, че има 8 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 1 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от София до Лом с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 1 minute, но най-бързите връзки ви отвеждат до Лом за 3 hours and 27 minutes. Първият влак тръгва от София в 07:11, докато последният тръгва в 19:11.