Намерете влак от Стамболийски до Радомир

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Радомир

Детайли за пътуването

Продължителност на пътуването 4 ч. 53 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 03:26
Последно отпътуване: 15:23
Разстояние 137km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Стамболийски до Радомир

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Радомир. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Стамболийски до Радомир, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Стамболийски до Радомир с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Стамболийски - Радомир.

Каква е цената на билетите за влак от Стамболийски до Радомир?

Влакове от Стамболийски до Радомир


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Стамболийски и Радомир е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Стамболийски - Радомир?

Влаковете до Радомир ще заминат от СТАМБОЛИЙСКИ и ще пристигнат на РАДОМИР.

Колко връзки дневно има за пътуване до Радомир от Стамболийски с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Стамболийски до Радомир с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Радомир с влак?

Докато първият влак до Радомир тръгва в 03:09, последният е насрочен за 15:09. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 58 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Радомир за 4 hours and 24 minutes.