Намерете влак от Монтана до Лом

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Лом

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,69лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 41 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 06:02
Последно отпътуване: 21:50
Разстояние 45km

С virail са най-евтините билети за влак от Монтана до Лом

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Лом. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Монтана до Лом, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Монтана до Лом?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Монтана и Лом.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Лом?

Билетите за влак от Монтана до Лом струват средно 2,54 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,10 лв..

Влакове от Монтана до Лом


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

За къси разстояния като тези между Монтана и Лом, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Лом и къде ще пристигнете?

Влаковете до Лом заминават от Монтана от МОНТАНА и пристигат на ЛОМ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Монтана до Лом?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Монтана до Лом с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Лом и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Лом тръгва в 06:07, последният е насрочен за 21:07. Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 44 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Лом за 1 hour and 35 minutes.