Намерете влак от Кърджали до Димитровград, Област Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 7 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 09:23
Последно отпътуване: 19:52
Разстояние 48km

Сравнете най-добрите цени за влак от Кърджали до Димитровград, Област Хасково

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Кърджали до Димитровград, Област Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

За да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Кърджали до Димитровград, Област Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Кърджали до Димитровград, Област Хасково също само за 2,30 лв., докато средната цена е 5,75 лв..

Влакове от Кърджали до Димитровград, Област Хасково


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Димитровград, Област Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете до Димитровград, Област Хасково ще заминат от КЪРДЖАЛИ и ще пристигнат на ДИМИТРОВГРАД or ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР.

Пътуване с влак до Димитровград, Област Хасково от Кърджали: колко връзки дневно има?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Кърджали до Димитровград, Област Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 2 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Кърджали до Димитровград, Област Хасково

Необходими са средно 2 hours and 32 minutes да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 9 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 09:06, докато последният тръгва от Кърджали в 19:06.