Намерете влак от Ловеч до Велико Търново

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,15лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 33 мин.
Връзки на ден 15
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 18:11
Разстояние 74km

С virail са най-евтините билети за влак от Ловеч до Велико Търново

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Ловеч до Велико Търново: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Ловеч и Велико Търново.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Ловеч до Велико Търново?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Ловеч до Велико Търново за 3,50 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Велико Търново струват средно 4,48 лв..

,

Влакове от Ловеч до Велико Търново


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Ловеч и Велико Търново?

Можете да хванете влака до Велико Търново на ЛОВЕЧ - ЮГ or ЛОВЕЧ - СП., който пристига на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Пътуване с влак до Велико Търново от Ловеч: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от Ловеч, моля имайте предвид, че има 12 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 12 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Ловеч до Велико Търново и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 2 hours and 32 minutes да стигнете до Велико Търново с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 21 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:04, докато последният тръгва от Ловеч в 18:04.