Намерете влак от Банско до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19 лв.
Продължителност на пътуването 16 ч. 20 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 05:56
Последно отпътуване: 18:08
Разстояние 244km

Сравнете най-добрите цени за влак от Банско до Видин

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми ви отвеждат от Банско до Видин с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Банско до Видин, предлагани от Bdz.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Банско до Видин?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Банско до Видин за 10,90 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Видин струват средно 12,13 лв..

,

Влакове от Банско до Видин


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Банско - Видин?

Влаковете до Видин могат да заминат от БАНСКО и да пристигнат на ВИДИН.

Колко връзки дневно има до Видин от Банско с влак?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Банско до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Видин и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Видин тръгва в 05:03, последният е насрочен за 18:03. Средната продължителност на пътуването е 16 hours and 20 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Видин за 14 hours and 48 minutes.