Намерете автобус от Видин до Кьолн

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 254,22 лв.
Продължителност на пътуването 31 ч. 35 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 06:45
Последно отпътуване 06:45
разстояние 1 420 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Видин до Кьолн

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Видин до Кьолн е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Видин до Кьолн?

Можете да намерите автобусни билети от Видин до Кьолн средно за 254,22 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 254,22 лв..

Автобуси от Видин до Кьолн

В колко часа са автобусите за Кьолн?

За да стигнете до Кьолн от Видин с автобус, ще ви отнеме около 31 ч. 35 мин. или дори : 31 ч. 15 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Видин в 06:45, докато последният е в 06:45.

Тъй като пътуването от Видин до Кьолн не е толкова дълго, автобусът е добро решение, но ако търсите повече оферти или часове на заминаване, можете също да разгледате влаковете и решенията за споделено пътуване.

Колко автобусни връзки дневно съществуват, за да отидете от Видин до Кьолн?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Видин до Кьолн с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 2 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Съществуват 2 автобусни връзки дневно за стигане до Кьолн от Видин. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Следователно няма да останете в един автобус през цялото пътуване.