Автобус Варшава - Гданск цени от 24,09 лв.

Започва от
24,09 лв.
откривам

Варшава до Гданск с автобус

Пътуването от Варшава до Гданск от автобус е 283,85 km и отнема 5 ч 30 мин. Има 28 връзки на ден, с първото заминаване на 00:25 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Варшава до Гданск от автобус само за 24,09 лв. или за 86,05 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 24,09 лв..

Най-ниската цена24,09 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 30 мин
Връзка на ден28
Най-ниската цена24,09 лв.
Най-висока цена86,05 лв.
Първо заминаване00:25 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние283,85 km
ЗаминаванеВаршава
ПристиганеГданск
Превозвачи

Автобус Билети от Warsaw до Gdańsk

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Стигнете от Варшава до Гданск с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Варшава до Гданск. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Варшава до Гданск?

Цените на автобусните билети от Варшава до Гданск варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Варшава до Гданск ще струват 24,09 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 38,47 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варшава до Гданск. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Варшава до Гданск. Средно обаче ще платите около 38,47 лв. за автобусен билет. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.

Колко дълго е пътуването от Варшава до Гданскс автобус?

Разстоянието между Варшава и Гданск е приблизително 283,85 km. Като цяло ще ви отнеме около 5 ч 30 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да се помни, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения, както и вида на терена, който трябва да бъде преминат. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Варшава и Гданск с автобус обикновено отнема 5 ч 30 мин, за да се измине разстояние от 283,85 km. Най-краткото пътуване от Варшава до Гданск ще ви отнеме 4 ч 35 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Гданск е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Варшава до Гданск?

В Варшава спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Гданск, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Варшава до Гданск има всеки ден?

Средно има 28 заминаващи ежедневно от Варшава до Гданск. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 27 заминаващи от Варшава, които пътуват директно до Гданск. Има 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варшава до Гданск. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Warsaw до Gdańsk

Евтини билети за автобус от Варшава до Гданск
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варшава до Гданск.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варшава до Гданск, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варшава до Гданск.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Warsaw до Gdańsk

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 25,30 лв. до 41,15 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 39% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варшава до Гданск

Най-евтините автобусни билети Варшава - Гданск могат да бъдат намерени само за 18,55 лв., ако имате късмет, или средно за 24,46 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 32,09 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Гданск с автобус

Когато пътувате до Гданск с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Варшава до Гданск
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варшава до Гданск от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Варшава до Гданск Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
19.87kg
Автобус
21.29kg
Полет
56.77kg
Кола
45.42kg

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варшава до Гданск?
Билет автобус от Варшава до Гданск е 38,47 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 24,09 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варшава до Гданск?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варшава до Гданск е 24,09 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варшава и Гданск от автобус?
Варшава до Гданск е 283,85 km.
Колко време трае автобус между Варшава и Гданск?
Варшава до Гданск е средно 5 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 35 мин.
Колко автобус на ден преминават от Варшава до Гданск?
Варшава до Гданск има средно 28 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варшава до Гданск?
Най-ранният автобус от Варшава до Гданск тръгва на 00:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варшава до Гданск?
Последният автобус от Варшава до Гданск тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варшава до Гданск?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 24,09 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Варшава до Гданск?
Има средно 27 от Варшава до Гданск.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варшава до Гданск от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варшава и Гданск е 4 ч 35 мин.
Има ли директен автобус от Варшава към Гданск?
Да, има директен автобус между Варшава и Гданск.
Какви са емисиите на CO2 за Варшава до Гданск от автобус?
Пътуването на автобус от Варшава до Гданск създава 21.29kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варшава

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варшава

Международни маршрути от Варшава и близките райони

Други дестинации от Варшава

Основни маршрути до Гданск

Свързани маршрути

Други популярни маршрути