Автобус Брюксел - Монс цени от 7,81 лв.

Започва от
7,81 лв.

Брюксел до Монс с автобус

Пътуването от Брюксел до Монс от автобус е 52,25 km и отнема 1 ч 6 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 02:10 ч. и последното на 07:15 ч.. Възможно е да пътувате от Брюксел до Монс от автобус само за 7,81 лв. или за 19,55 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,81 лв..

Най-ниската цена7,81 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 6 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена7,81 лв.
Най-висока цена19,55 лв.
Първо заминаване02:10 ч.
Последно заминаване07:15 ч.
Разстояние52,25 km
ЗаминаванеБрюксел
ПристиганеМонс
ПревозвачиFlixBus

Автобус Билети от Brussels до Mons

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Пътуването ви от Брюксел до Монс с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Брюксел до Монс? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Брюксел до Монс, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Брюксел до Монс?

Цените на автобусните билети от Брюксел до Монс варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от Брюксел до Монс ще струват 7,81 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 11,55 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Брюксел до Монс. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Брюксел до Монс, можете да очаквате да платите средно около 11,55 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Брюксел до Монс с автобус?

Средното време за пътуване е 1 ч 6 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 52,25 km от Брюксел до Монс. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Брюксел до Монс да отнеме повече от 1 ч 6 мин. Разстоянието между Брюксел и Монс е около 52,25 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 6 мин. Обаче най-бързите маршрути между Брюксел и Монс продължават 1 ч 0 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки се използват при пътуване от Брюксел до Монс?

В Брюксел спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Монс, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Брюксел до Монс?

Ще можете да пътувате от Брюксел до Монс, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 3 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Брюксел до Монс, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 3 директни връзки от Брюксел до Монс всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Брюксел до Монс. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Brussels до Mons

Евтини билети за автобус от Брюксел до Монс
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Брюксел до Монс.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Брюксел до Монс, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Брюксел до Монс.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Brussels до Mons

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Брюксел до Монс

Най-евтините автобусни билети Брюксел - Монс могат да бъдат намерени само за 8,98 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 14,44 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Монс с автобус

Когато пътувате до Монс с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Брюксел до Монс
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Брюксел до Монс от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Брюксел до Монс Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
3.66kg
Автобус
3.92kg
Полет
10.45kg
Кола
8.36kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Брюксел до Монс?
Билет автобус от Брюксел до Монс е 11,55 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,81 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Брюксел до Монс?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Брюксел до Монс е 7,81 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Брюксел и Монс от автобус?
Брюксел до Монс е 52,25 km.
Колко време трае автобус между Брюксел и Монс?
Брюксел до Монс е средно 1 ч 6 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 0 мин.
Колко автобус на ден преминават от Брюксел до Монс?
Брюксел до Монс има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Брюксел до Монс?
Най-ранният автобус от Брюксел до Монс тръгва на 02:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Брюксел до Монс?
Последният автобус от Брюксел до Монс тръгва на 07:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Брюксел до Монс?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 7,81 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Брюксел до Монс?
Има 6 станция(и), от която можете да се отклоните от Брюксел, за да отидете до Монс. Можете да преминете от Brussel-Zuid, Bruxelles-Congres, Bruxelles Gare du Nord, Brussel, Arcaden and Zaventem и можете да стигнете до Mons Rue Fétis and Ghlin.
Колко директни връзки преминават от Брюксел до Монс?
Има средно 3 от Брюксел до Монс.
Кое е най-бързото време за пътуване между Брюксел до Монс от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Брюксел и Монс е 1 ч 0 мин.
Има ли директен автобус от Брюксел към Монс?
Да, има директен автобус между Брюксел и Монс.
Какви са емисиите на CO2 за Брюксел до Монс от автобус?
Пътуването на автобус от Брюксел до Монс създава 3.92kg CO2 емисии.

Отидете локално от Брюксел

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Брюксел

Международни маршрути от Брюксел и близките райони

Други дестинации от Брюксел

Свързани маршрути

Други популярни маршрути