• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Дортмунд до Стара Загора Тръгване от 234,70 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

С Автобус

Утре

С Автобус

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Пътуване от Дортмунд до Стара Загора с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Дортмунд до Стара Загора? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Дортмунд до Стара Загора, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Дортмунд до Стара Загора?

Билет за автобус от Дортмунд до Стара Загора ще ви струва средно 246,14 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 234,70 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Дортмунд да се Стара Загора с автобус

Най-добра цена 234,70 лв.
Продължителност на пътуването 38 ч. 45 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 09:15
Последно отпътуване 09:15
разстояние 1 702 km

Обобщение на маршрута от bus

Връзки
2
Превозвачи
2
Минимална цена
234,70 лв.
Максимална цена
278,10 лв.
Karat-S (Карат-С)-logo
Karat-S (Карат-С)
Времетраене: 38 ч. 45 мин.
Dortmund Central Bus Station - Стара Загора Централна автогара
09:15 - 01:00
234,70 лв.
Karat - S-logo
Karat - S
Времетраене: 38 ч. 45 мин.
ZOB - Starza Zagora Avtobusna Spirka
09:15 - 01:00
237,03 лв.

Колко време отнема да се стигне от Дортмунд до Стара Загора с автобус?

Пътуването между Дортмунд и Стара Загора с автобус е приблизително 1 702 km. Ще ви отнеме около 38 ч. 45 мин., за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват заминаващите от Дортмунд до Стара Загора?

По принцип първото отпътуване за деня от Дортмунд ще бъде в 09:15, а последното - в 09:15. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Дортмунд до Стара Загора могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Дортмунд до Стара Загора?

Международно пътуване от Германия до България е лесно да се организира, когато търсите с Virail. Когато тръгвате от Германия, ще можете да използвате спирки като ZOB and Dortmund Central Bus Station. Пристигайки в България, вашите опции включват Starza Zagora Avtobusna Spirka and Стара Загора Централна автогара. Не всяка спирка в Германия има директен свързващ маршрут до всяка спирка в България. Поради това може да се наложи да резервирате непряк маршрут, който ще се свързва през друг град, или дори да направите множество връзки. В някои случаи свързващият маршрут може дори да бъде по-бърз от пътуването директно. Така или иначе, Virail е в състояние да ви преведе през наличните маршрути, за да сте сигурни, че стигате до мястото, където искате да отидете.

Ще можете да напуснете Дортмунд, като използвате спирки като ZOB and Dortmund Central Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Starza Zagora Avtobusna Spirka and Стара Загора Централна автогара в Стара Загора. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Дортмунд, или в Стара Загора, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Дортмунд до Стара Загора?

Ще можете да пътувате от Дортмунд до Стара Загора, като използвате компании като Karat - S and Karat-S (Карат-С). В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 2 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Дортмунд до Стара Загора, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Дортмунд до Стара Загора всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.