Train Illustration

Намерете автобус от Казанлък до Бургас

Тръгване от
6,71 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

От 19,94 лв.

Бързо и лесно пътуване от Казанлък до Бургас с Virail

Планирате да пътувате от Казанлък до Бургас? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от Казанлък до Бургас?

Когато пътувате от Казанлък до Бургас, можете да очаквате да платите средно около 21,93 лв.. Може да успеете да намерите цени до 6,71 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Казанлък да се Бургас с автобус

Най-добра цена 19,69 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 15 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 11:20
Последно отпътуване 11:50
разстояние 170 km
Заминаване Казанлък
Пристигане Бургас
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Union Ivkoni

Цена на билет Казанлък - Бургас всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
19,94 лв.
След 3 дни
Още
След 4 дни
19,96 лв.
След 5 дни
19,69 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
3
Превозвачи
3
Минимална цена
6,71 лв.
Максимална цена
26,01 лв.

Казанлък - Бургас

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

20 лв.

Дата
неделя 2 октомври 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Kazanlak Bus Station - Бургаска централна автогара Запад
11:50 - 15:05
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
3 ч. 15 мин.
CO2: 5.98kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Казанлък до Бургас с автобус?

Пътуването между Казанлък и Бургас продължава около 170 km и обикновено отнема приблизително 3 ч. 21 мин.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч. 15 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Казанлък до Бургас възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват заминаващите от Казанлък до Бургас?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Казанлък до Бургас, който тръгва в 11:50. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 11:50. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Казанлък до Бургас с автобус?

В Казанлък спирките за заминаване включват Kazanlak, Sofroniy Vrachanski, Kazanlak Kazanluk bus station, Sofroniy Vrachanski St 30 and Kazanlak Bus Station. Когато пристигнете в Бургас, може да успеете да слезете на спирки като Burgas, Burgas Avtobus, Burgas Bus Station South, Burgas Bus station South, Tsaritsa Ioanna square 1, Odesa Bus station Burgas West, Debelt St and Burgas Central Bus Station West. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Казанлък до Бургас?

Ако искате да стигнете от Казанлък до Бургас, можете да пътувате с компании като Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. Ще откриете максимален брой от 4 заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 3 директни пътувания между Казанлък и Бургас. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване