Намерете влак от Златица до Ловеч

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Ловеч

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,03лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 32 мин.
Връзки на ден 15
Първо заминаване: 06:32
Последно отпътуване: 23:59
Разстояние 66km

С virail са най-евтините билети за влак от Златица до Ловеч

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Златица до Ловеч с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Златица - Ловеч.

Каква е цената на билетите за влак от Златица до Ловеч?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Златица до Ловеч също само за 9,03 лв., докато средната цена е 9,06 лв..

Влакове от Златица до Ловеч


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Златица - Ловеч?

Влаковете до Ловеч ще заминат от ЗЛАТИЦА и ще пристигнат на ЛОВЕЧ or ЛОВЕЧ-СЕВЕР.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Златица до Ловеч?

Ако трябва да пътувате до Ловеч от Златица, моля имайте предвид, че има 12 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 12 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Златица до Ловеч и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в Ловеч за 8 hours and 8 minutes, но средно отнема 10 hours and 47 minutes. Първият влак, водещ до Ловеч е в 06:01, докато последният тръгва от Златица в 23:01.