Влак Ямбол - Търговище, Област Търговище цени от 7,30лв.

Започва от
7,30лв.
откривам

Ямбол до Търговище, Област Търговище с влак

Пътуването от Ямбол до Търговище, Област Търговище от влак е 85,6 km и отнема 4 ч. 11 мин.. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 05:05 и последното на 18:42. Възможно е да пътувате от Ямбол до Търговище, Област Търговище от влак само за 7,30лв. или за 8,39лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 7,30лв..

Най-добра цена 7,30лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 11 мин.
Връзка на ден 4
Най-ниската цена 7,30лв.
Най-висока цена 8,39лв.
Първо заминаване 05:05
Последно заминаване 18:42
Разстояние 85,6 km
Заминаване Ямбол
Пристигане Търговище, Област Търговище
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Ямбол до Търговище, Област Търговище

  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  22°
  Sep 29
  Още
  24°
  Sep 30
  Още
  24°
  Oct 01
  Още
  25°
  Oct 02
  Още
  26°
  Oct 03
  Още
  27°
  Oct 04
  Още
  27°
  Oct 05
  Още
  26°
  Oct 06
  Още
  19°
  Oct 07
  Още
  13°
  Oct 08
  Още
  12°
  Oct 09
  Още
  18°
  Oct 10
  Още
  19°
  Oct 11
  Още
  19°
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
21°

Стигнете от Ямбол до Търговище, Област Търговище с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Ямбол до Търговище, Област Търговище? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Ямбол до Търговище, Област Търговище
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ямбол до Търговище, Област Търговище.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ямбол до Търговище, Област Търговище, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ямбол до Търговище, Област Търговище.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Ямбол до Търговище, Област Търговище

Най-евтините билети за влак Ямбол - Търговище, Област Търговище могат да бъдат намерени само за 5лв., ако имате късмет, или средно за 12лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 17лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Търговище, Област Търговище с влак

Когато пътувате до Търговище, Област Търговище с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Ямбол до Търговище, Област Търговище
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ямбол до Търговище, Област Търговище от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Ямбол до Търговище, Област Търговище Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.9kg
Автобус
12.5kg
Полет
500.3kg
Кола
48.3kg
Какви са емисиите на CO2 за Ямбол до Търговище, Област Търговище с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Ямбол и Търговище, Област Търговище са 1.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Ямбол и Търговище, Област Търговище? Като вземете влака между Ямбол и Търговище, Област Търговище, ще спестите 498.4kg CO2 емисии спрямо полет, 10.6kg спрямо автобус и 46.4kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Ямбол до Търговище, Област Търговище?
Билет влак от Ямбол до Търговище, Област Търговище е 7,53лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 7,30лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ямбол до Търговище, Област Търговище?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ямбол до Търговище, Област Търговище е 7,30лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ямбол и Търговище, Област Търговище от влак?
Ямбол до Търговище, Област Търговище е 85,6 km.
Колко време трае влак между Ямбол и Търговище, Област Търговище?
Ямбол до Търговище, Област Търговище е средно 5 ч. 33 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч. 11 мин..
Какви компании работят от Ямбол до Търговище, Област Търговище?
Ямбол до Търговище, Област Търговище се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Ямбол до Търговище, Област Търговище?
Ямбол до Търговище, Област Търговище има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Ямбол до Търговище, Област Търговище?
Най-ранният влак от Ямбол до Търговище, Област Търговище тръгва на 05:05. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Ямбол до Търговище, Област Търговище?
Последният влак от Ямбол до Търговище, Област Търговище тръгва на 18:42. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ямбол до Търговище, Област Търговище?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 7,30лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Ямбол до Търговище, Област Търговище?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Ямбол, за да отидете до Търговище, Област Търговище. Можете да преминете от ЯМБОЛ и можете да стигнете до ТЪРГОВИЩЕ.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ямбол до Търговище, Област Търговище от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Ямбол и Търговище, Област Търговище е 4 ч. 11 мин..
Има ли директен влак от Ямбол към Търговище, Област Търговище?
Да, има директен влак между Ямбол и Търговище, Област Търговище.
Какви са емисиите на CO2 за Ямбол до Търговище, Област Търговище от влак?
Пътуването на влак от Ямбол до Търговище, Област Търговище създава 1.9kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Ямбол

Уикенд бягства от Ямбол

Други дестинации от Ямбол

Основни маршрути до Търговище, Област Търговище

Свързани маршрути

Други популярни маршрути