Намерете влак от Перник до Своге

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Своге

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,43лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 9 мин.
Връзки на ден 15
Първо заминаване: 04:35
Последно отпътуване: 21:14
Разстояние 48km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Перник до Своге

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Своге. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Перник до Своге, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Перник до Своге с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Перник - Своге.

Каква е цената на билетите за влак от Перник до Своге?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Перник до Своге от 1,95 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 2,35 лв..

Влакове от Перник до Своге


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Перник и Своге, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Перник и Своге?

Влаковете до Своге ще заминат от ПЕРНИК и ще пристигнат на СВОГЕ.

Пътуване с влак до Своге от Перник: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Своге от Перник, моля имайте предвид, че има 13 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 13 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Своге и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Своге за 2 hours, но средно отнема 2 hours and 9 minutes. Първият влак, водещ до Своге е в 04:10, докато последният тръгва от Перник в 21:10.