Намерете влак от Благоевград до Своге

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,01лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 3 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 05:40
Последно отпътуване: 19:07
Разстояние 108km

Най-добрите оферти за вашия влак от Благоевград до Своге на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Благоевград до Своге. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Благоевград до Своге: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Благоевград и Своге.

Колко е най-евтиният билет за влак от Благоевград до Своге?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Благоевград до Своге за 4,50 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Своге струват средно 4,63 лв..

,

Влакове от Благоевград до Своге


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Благоевград и Своге?

Можете да хванете влака до Своге на БЛАГОЕВГРАД or БЛАГОЕВГРАД - СП., който пристига на СВОГЕ.

Пътуване с влак до Своге от Благоевград: колко връзки дневно има?

Ако трябва да пътувате до Своге от Благоевград, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Своге с влак?

Средната продължителност на пътуването е 3 hours and 54 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Своге за 3 hours and 30 minutes. Първият влак тръгва от Благоевград в 05:06, докато последният тръгва в 19:06.