Намерете влак от Пазарджик до Своге

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Своге

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,40лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 41 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 03:38
Последно отпътуване: 20:22
Разстояние 117km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пазарджик до Своге на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Своге. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пазарджик до Своге, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Пазарджик до Своге?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пазарджик и Своге.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Своге?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пазарджик до Своге за 4,40 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Своге струват средно 4,80 лв..

,

Влакове от Пазарджик до Своге


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Тъй като пътуването между Пазарджик и Своге е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Своге?

Влаковете до Своге заминават от Пазарджик от ПАЗАРДЖИК и пристигат на СВОГЕ.

Колко влакови връзки има от Пазарджик до Своге всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Своге от Пазарджик, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 10 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Своге и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Своге за 3 hours and 14 minutes, но средно отнема 3 hours and 53 minutes. Първият влак, водещ до Своге е в 03:01, докато последният тръгва от Пазарджик в 18:01.